Saturday, May 1, 2010

argh, Aku Tak Pandai!

salam.


pada hari itu, aku ade terclick sal nuffnang2 ni. sal project alpha la. hadoi. ak x ngeti ekceli. haha


pas ari tu ak pat emel suh join project alpha entri. dia akn bg new topic kat kite then kte kene la cerita la ape yg kte nak story. alahai. yg wat interestednye, lau entri kte tu lucky, kte akan dpt rm20 masuk lam akaun nuffnang. ah, cmne ni? ak x ngeti. mane akaun nuffnang aku? cmne nak patkan duet tu lau aku bertuah?


xpe, aku nak try. tp anyone, leh tolong terangkan dan ajakn aku?

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails