Tuesday, April 2, 2013

Bedak Arab dan Bedak Syria

tett tett dah bulan april ye ? 

sebenarnya daku dalam kesedihan .. bedak arab dan syria dari mesir akan sampai minggu depan , dalam 4hb-5hb april camtu .. tapi daku tak dapat order lagi .. sebab tak cukup lagi 300 pieces . mana nak cari pemborong bedak ni ? daku bagi harga murah je untuk 50 pieces ke atas .. lai lai ! jika berminat , cepat-cepatlah ye .. daku nak uruskan proses pembayaran dengan supplier ni ..

daku juga menjual bedak syria .. boleh juga di borong ye .. bagi daku , daku lebih selesa dengan bedak syria .. sebab bedak syria bau dia tak sekuat bedak arab , bekas dia cantik .. ada cermin besar .. puas hati cket boleh telek muka .. kihkih . tapi berat dia kurang 9gram dari bedak arab .. tapi dia punya span tak berapa smooth berbanding dengan span kokuryu .. 

memula daku pakai bedak kokuryu .. bila jumpa je bedak syria , terus daku grab satu , sebab berkenan gan dia punya packaging .. heheh . bila pakai , memang ada beza .. bedak ni tekstur halus dan bagi kesan lembut je kat kulit muka daku ..

untuk lebih lanjut , sila klik PERBEZAAN BEDAK ARAB DAN SYRIA




kepada yang berminat , boleh la hubungi daku di awe_biscuit@hotmail.com , sementara stok masih ada uols ! boleh juga hubungi melalui tepon ; 0173159003 tapi sms/whatsapp/wechat saja tau .. 

1 comment:

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails