Friday, May 31, 2013

Borong Dan Retail Bedak Arab 50gram Murah

daku macam nak stop je jual bedak arab ni .. sebab nak kumpul modal untuk ke china . hihi , nak jual barang baby la pulak .. so daku buatla jualan penghabisan stok . sesape yang baru nak berjinak-jinak nak buat bisnes , inilah masanye . kalian beli borong dulu dalam 6pcs , then jual la retail satu-satu . kat situ dah dapat untung rm20 . gittew ceritanye :)

jualan penghabisan stok
borong bedak arab 50gram
minima 6 pieces , RM30 per pieces dan poslaju tambah RM9 .
minima 12 pieces , RM28 per pieces dan poslaju tambah RM15

murah tak ? murah la tu .. dah namanya daku nak clearkan stok kan ..
untuk yang retail , daku jual RM45 termasuk pos . ha , gittew .

stok terhad , cuma ada 42 pieces je . so , kalau berminat , cepat-cepatlah contact daku di talian 0173159003 . meh la berbisnes . nak meniaga ni , jiwa kena kental . usaha tangga kejayaan :)




shades yang ada dengan daku . boleh campur2 ye .

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails