Wednesday, May 29, 2013

Perkembangan Gigi Muhammad Adam dan Iklannya

dalam minggu ni gigi muhammad adam makin menampakkan kemajuannya .

tetiba je rasa ngeri bila time beliau nak nyusu . oh tidak ! mana taknya , gigi geraham atas beliau dah menyusul okeh . dah nampak dah dia punya puncak 2 ketul . gigi taring pun dah macam nak keluar , nampak putih2 dah kat lam gusi tu . tadi time beliau nganga2 gelak , cepat2 daku check kat gusi bhgian bawah . nasib baek takde tanda2 lagi .

mungkin beliau gatal gusi agaknye , minggu ni dok menggigit je kejenye . gigit kerusi dengan bahu daku . kulit kat bahagian bahu tu kan mcm lembik cket . so dia suka la gigit kat situ .

time nyusu plak , bile daku macam tak pedulikan dia , mulalah gigit . sakitnye ya Allah . riso gak takut berdarah . oh adam , cian la kat ummi awak ni :(

set lamaze wrist rattle and footfinder sedia untuk dijual . come and grab cepat , sementara stok masih ada . hubungi 0173159003

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails