Monday, February 6, 2012

Dari Dulu Lagi Dah Ready


selamat pagi semua .. lagi sejam dah nak nak masuk tengahari pon . heheh
pagi ni macam biasa , baby akan gerakkan uminya dari tidur . selagi uminye tidur , selagi tu la beliau meliuk-liuk .. baby tak suka ye umi bangun lewat ? mane adil .. abi boleh je .. ini tidak adil !

kesian baby lapar kan . dah minum nesvita gan buah ni , baby pon diam je lam perut . nanti kita lunch jap ag eh .. tapi umi macam tak larat je nak masak .. sobsob

sebenarnya nama baby dah umi tetapkan dari zaman bujang dulu tau .. ada nama untuk baby boy .. ada nama untuk baby girl juga .. cuma tinggal baby kuar je .. umi dah ready nak print ag nak bagi kat abi bila beliau nak g wat certificate birth ..

apa yang umi suka tak pernah berubah … dari zaman belajar lagi umi suka kereta tu , sampai lah sekarang umi masih suka kereta tu .. biarlah kereta baru yang lagi canggih kuar , umi tetap suka kereta tu ..

macam lah nama anak-anak umi ni .. biarlah banyak nama yang muncul , yang up to date , umi tetap suka nama yang umi suka dulu ..

abi pon dah sedia maklum gan nama yang umi nak bagi tu .. dan beliau setujukan aja ..

hari ni dah 35 minggu 3 hari .. moga anak umi sihat sejahtera selalu ..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails