Thursday, November 8, 2012

Bawak Mak Jenjalan


yesterday my hubby took some leave .. actually his leave for spend time to service our car but it seems like the car have no problem so we decided to go ikea ; sight seeing of my mum since she was here for 2 weeks ago . 

after visited newborn my friend at lembah subang , we go through at the destination .. oh my english !

bila dah sampai sana , adam macam biasa la , dok senyap je dalam ssc gan abi dia .. agakla teruja mak daku , tapi control je beliau .. heheh

sebelum tu kami ke ikea , kami pegi the curve dulu , nak suh mak tengok beg kat fos sekali beliau berkenan la pulak .. so terbeli .. pastu baru pegi ikea balik .. bila dah abis round kat bahagian atas , singgah sekejap makan meatball .. saje je nak suh mak try .. dah siap makan , kami teruskan perjalanan round tingkat bawah pulak .. agaklah , nak beli jug kaca je , sekali banyak pulak barang laen dalam troli tu . haish , overbudget daku oh ! dah siap bayar , tetiba je kaki kami terlajak melangkah ke ikano pulak .. naik la tingkat atas pegi kids e wonderland sebab kesian kat adam dok diam je dlama ssc tade entertainment .. daku pon masuk la dalam wonderland tu .. adam memula je macam excited .. dah 15 minit lepas tu , meerengek mintak susu .. ahai !

dah lepas tu , kami pon balikla menuju shah alam .. singgah mydin beli payung .. balik rumah makan nasi .. ngehngehngeh . sekian saja untuk kali ini .

kbai !

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails