Friday, November 2, 2012

BEUTSKIN ESSENCE: RAHSIA CERAH GEBU SELURUH BADAN


Ingin miliki kulit mulus dari hujung rambut hingga ke hujung kaki?
Beutskin Essence rahsia penyelesaiannya..

HARGA NORMAL: RM240
HARGA AHLI: RM200
500mg x 60 kapsul

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada himpunan pati tumbuhan yang unik, digabungkan menerusi teknik pengekstrakan superkritikal CO2, satu kaedah moden yang berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan lebih cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel, merawat dan memperbaiki sel agar badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih bersih, halus dan cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti radikal bebas dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.


5 FUNGSI UTAMA BEUTSKIN ESSENCE:

1. Kecerahan Kulit - kulit bersih, cerah kemerah-merahan
2. Memperbaiki Genetik - menghalang sakit keturunan
3. Metabolik - Metabolisma stabil
4. Antioksidan - awet muda
5. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

KESAN PENGAMBILAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna

cara selebriti kekal jelita..:)
kini bukan lagi rahsia..

CARA PENGAMBILAN:


  • Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam. Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
  • Boleh diamalkan seawal umur 13 tahun
  • Wanita mengandung dilarang ambil (kerana ia mengecutkan rahim)
  • Wanita menyusui bayi boleh ambil selepas habis tempoh pantang (digalakkan ambil untuk membantu menambahkan susu, lebih nutrisi pada bayi selain mengetatkan/memulihkan kembali organ peranakan wanita. Memadai 1-2 biji sahaja sehari.
  • Lelaki yang berisiko kanser postat boleh mengamalkan Beutskin Essence
  • Jarakkan sekurang2 nya 1 jam jika di ambil bersama bersama supplement/ubat-ubatan lain.
  • Di makan sewaktu perut kosong, seeloknya sebaik bangun dari tidur, 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.KANDUNGAN KAPSUL:

untuk kesan yang lebih efektif dan cepat , beutskin essence perlu di ambil beserta KAPSUL SNE dan EXCEL TEA

*LULUS KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA : MAL08031430TR
*HALAL

BERMINAT ?
email : awe_biscuit@hotmail.com
telefon : 0173159003

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails