Thursday, April 18, 2013

Kekalkan Nikmat-MU Ini Ya Tuhanku

sementara anak teruna lelap marilah daku ber'entri' dulu . mihmihmih

lately daku rasa sakit lutut ni makin parah . rasa sakit tu akan datang bila menjelang waktu maghrib . rasa mcam sengal-sengal je bila berdiri lebih 10 minit . aduhh , sakit sangat . 

daku ada consume fer'white , tak tersengaja sebab alang-alang dah dropshipper daku bagi free , so daku try la . tapi rasanya bila daku minum je fer'white tu , kesannya datang ke lutut . rasa sakit sangat . alamat tak putih-putih la badan daku .. so daku stop biarpun masih berbaki banyak lagi . memang tak rasi dengan daku ler tu . sama la , dulu daku consume shaklee yang set penyusuan ibu tu .. hollah , sama je , susu keluar macam biasa je . dia punya esp tu tak sedap . so daku bagi je kat kak ipar . yang laen daku telankan je sampai habis biarpun sangat la besar dia punya kapsul . kenapalah badan daku ni susah nak bagi kesan yang positif ye ?

sebenarnya daku ambik supplement hpa , paramaria tu , before consume fer'white . terkebetulan dah habis , so daku sambung dengan fer'white , kengkonon nak stop paramaria . tapi , menderita sakit lutut belah kiri ni ha . kesian husband daku kena basuh pinggan cuci dapur lepas daku masak sebab daku dah sakit sangat bila siap je masak .

time solat maghrib , menggeletar kaki kiri ku dok menahan sakit time berdiri . time doa , berliter-liter air keluar dari mata , sebab takut sangat Allah tarik balik nikmat ni . Tuhan je yang tahu :(

sedihnya lah ..........


sape nak consume produk fereena beauty care ni , boleh wasap daku . selain fer'white , ada fer'skin , slimming puteri , fer'v-shape lotion , aquatea herba , 



No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails