Sunday, June 23, 2013

ahad semalam

memula kami bercadang nk kuar pegi daiso gan beli ikan je. tapi tetiba je daku mcm mengada nk beli lemari baju sbb x tahan tgk baju kat luar drawer sbb x muat dah. lepas je solat zohor, kami gerak. mak aih, jerebunye kat lua.

sesampai sana, kami ke the curve sat, pegi daiso, cari safety lock. pastu ke tmpt asal cari lemari tp benda lain yg dpt sbb tetiba je lemari tu out of stock. kecewa betul gua la. tp terubat cket dpt beli karpet murah kat bhgn asls. 3 karpet dpt harga rm90. gila x meroyan. tp kena sental la cket sbb dah kotor kan. aish, habis 3rat jugak la td. menyampah. brg yg dcari xdpt pun. ikea mmg jahat!



No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails