Wednesday, August 13, 2014

Scan Cik Baby On 24weeks

alhamdulillah, dah selesai scan cik baby tadi. gerak dari rumah jam 715am pun dah ramai patient kat klinik. siap semua dalam jam 0900am.

yang dijangka rupanya menjadi kenyataan, doktor yang scan perut tadi ialah doktor yang excited nak tahu semalam. tapi pagi ni mood dia baik.

aku tanya je, dah boleh nampak ke baby punya gender. dia jawab macam girl, tapi tak boleh confirm sebab mesin tak canggih. aku percaya je cik baby ni girl. hehe. thanks to Allah, sebab bagi peluang lagi untuk aku menambahkan lagi pahala di dunia ni. akan ku jaga amanah ini sampai ke akhir hayatku.

tetiba je aku rasa teruja sangat nak beli baju newborn, sebab yang abang dulu baju newborn dah tak de. tapi tak leh nak shopping lagi. ya Allah, murahkanlah rezeki kami ini..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails