Saturday, March 12, 2016

Muhammad Adam turn to 4 Years Old

lupa pulak nak story2. heheh. end of february kami balik kg lagi.. sbbnya encik husband cuti seminggu. balik kali ni penat dlm kete. melayan si zul yang makin aktif. tanak duduk diam. tido pon x nak. rasa macam baik aku je yg drive, bia abi dia yang handle. baru rasa aman. tapi apakan daya daku tak pandai bawak manual. huahua

sayangnya, aku tak dapat nak bermalam kat rumah mek sbb mek xdpt balik. kechiwanya tak dapat mengimbau kembali zaman sekolah kat rumah itu. padahal hampir setiap malam aku mimpikan rumah itu.

ini gambar abam long dengan kakak. eh, tetiba je dah jadi kakak ye si zul ni. kihkih. gambar sekadar kenangan, abam long genap 4 tahun mac ini. mampu beli kek 1 slice je. nak buat, tapi asyik terlupa beli mentega.

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails