Monday, July 19, 2010

Parking di I-City Shah Alam

monink korang .. hihi .. saya bangun awal pagi selasa ni .. tetiba je perut ni meragam .. aigoo ! so saya ambek keputusan tanak mandi ag .. kihkih

malam tadi time saya nak lelapkan mata tetiba je saya teringat kat I-City seksyen 7 shah alam tu .. mang saya cukup suka untuk pegi menjamu mata di sana .. tapi tiap kali time nak cari parking memang la saya sangat sakit hati !

saya sangat tak puas hati gan company yang takeover parking lot kat ctu . dorg tu suka suh kite parking jauh2 so kite kene tekedek-kedek bejalan walhal banyak parking lot di sediakan yang sangat berhampiran gan bangunan I-City yg indah itu . bosanlah saya !

begitu juga gan motosikal2 .. still ag kene bejalan .. tapi nak g tengok lampu punya pasal sanggup je kan . sakit hati tol tengok banyak ag parking lot yang kosong kat atas tu . dorang tak bagi kita parking siap g letak tali ag ha . nak reserve tuk sape la konon . baek xyah wat parking tu lau tak bagi kete2 gan moto parking .

pastu plak skang ni nak masuk kat ctu kene byar plak kan . da kene bayar pown sti ag kene parking jauh2 .. marahnye lah saya !

ingat sekali nak g .. tapi bile egt sal tempat parking terus cancel je walaupun bukannya saya yang drive .. kahkah !

nape nak rumitkan bende yang tak rumit ? nape tanak gunakan kemudahan yang ada ? nape perlu pusing balik ? apakah !! xoxo ..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails