Sunday, July 18, 2010

Ahad Saya Tak Suke !

lagik sekali ak post pasal sabtu ahad ! haha . dalam2 tak suke pown ak masih ag suke post pasal sabtu ahad kan ? nak laen ckit kte ckp saturday sunday .. nak laen byk kte ckp do-yobi nichi-yobi ..

semalam hari sabtu yg indah sbb pg dpt kol dari pihak yg di tunggu2kan , ptg plak lepak uma tgk industan . haha .

tapi pg ahad ak da bgun lmbat , adui . tak suke ok ! mane tak bgun lambat , mlm sabtu tu ak x pat tdo till kol 2 lebeyh coz time tgk industan tu ak sgtlah mengantuk then ak p bantai tido sedar2 da kol 6 ! ouwh , indahnye idup xde keje ni .. haha

ok , kte ckp pasal ahad , ahad ni mang x ngam gan ak gamaknye . cube je la korg baca entri ni . tapi skang ni ak nak crite sal hari ahad ari ni !

macam tanak pegi , tapi terpegi la jugak coz ari ni da last kan .. kecian plak lau tak g tgk .. penat je dorg susun bunga chantek2 tp kte yg dok dekat ni x tgkkan pown .. alang2 da kat sha alam ni .. so ktrg pown pegi la Festival Bunga tu .. mak aih , ramainye manusia ! ni yg x bape nak suke ni .. tapi excited gak tgk pokok buah tu kan .. ade anak pokok lada , limau nipis , delima merah , mangga , limau .. ah , teringinnya nak beli ! cepat lah ade umah sendri ! oleh sbb itu , cepat2 ak pegi bhgian taman .. mak aih , chantek banget bunga2nye ..

indahnya ciptaan Tuhan ni .. kagum ak .. nak tgk pic ckit bunga2 ni ? hihi
*pehal tebalik plak ni ? ntah , da rotate dah . tp nak jugak dia tebalik2 .

dah2 , mls nak upload ag . penat lah ..
ok , sbenanye ak suke je ble pat tgk bunge ni .. tp yg tak sukenye ble ramai org .. urmmm .. itu saja tuk entri ini .. nantikan yg seterusnya ! xoxo ..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails