Saturday, July 17, 2010

Sabtu Pagi yang Indah !

pg td kol 9:11 am ( time ni aku masih tido ag .. zzzzz ) tp telinga ak tetap peka walaupon time tu ak nga indah bemimpi , agaklah kol 9 pg x bangun ag ntah segala jenis mimpi yg dtg . tak indah plak tu ! berbalik pada cerita , tibe2 telinga ak dapat menangkap muzik indah yg luar biasa berkemundang lam npon chumel aku .. alamak , ni outside kol ni . cepat2 ak bukak mata then tgk kat screen . wah ! no tepon bukan dari npon ni . cepat2 ak test sore .. ehem ehem (bese ble bgun pg ni sore sllu x ready nak kuar , pastu lau x berdehem dlu sekali kuar suara bwu bgun tido jatuhlah saham ak beb ! kol 9 lebey x bgun ag kan ? )
aku : hello
dcna : hello , ini ******** ke ?
aku : ye saye ( yesss lam hati )
dcna : dah keje lom ?
aku : belom
dcna : saye dah terima approval dari HR tuk awak keje ni . masih interested tak ?
aku : interested
bla bla bla
( da tak egt dah )

yeayy ! entri ni smbungan dari Pagi Ini Tuk +ve . dan After 5 days ? sbenanyew . musti korg da agak kan ? ini sal keje lah .. dah sebulan sy tggu tau nak keje .. lastnye dapat kol ari ni suh g medical checkup dlu .. haha .. egtkan dah bleh keje trus snin nnt .. aduyai !

ok , sbenanye Pagi Ini Tuk +ve tu hari yg perlu sy g inteviu .. tapi upenye sy salah hari . inteviu yg septtnye bukan hari tu . 2 mggu yg lepas . kes salah dgr la ni .. ape lae , teruk gak sy kene marah kat operations exec tu . yg tukang inteviu sy diam je .. penat je sy bedebar2 pg tu .. pastu susahkan orang yg sy syg plak tu .. adoi ! nasib baek leh g inteviu ag sekali .. kihkih

dan After 5 days ? tu lepas sy inteviu .. yg btol2 pye .. time inteviu tu sy xdpt jwb 1 soklan . nak tau soklan dia ? apa kelemahan awak ? sekali sy terkedu kat ctu tatau nak jwb ape .. kahkah .. sy jwb , tataulah .. hihi .. sekali dia jwb , ai , susa la cmni .. kelebihan leh plak cerita pjg , xkan la xde kelemahan kot .. manusia mane la yg perfect .. wah , perli siot ! sy diam je la ... then dia jwb sekurang2nya 2 minggu dia akan kol balik coz kene anta kat HR dlu ..

sepjg 2 minggu sy x senang duduk .. npon chumel sy bwk je ke mane2 .. last2 pas 2 minggu dia kol , ari sabtu pg lak tu ! then ari isnin ni sy kene g wat medical checkup kat klinik mediviron .. nnt sy cite ag ek pas sy yg seterusnye .. nantikan ! xoxo ..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails