Monday, June 27, 2011

Pesta Buku Dan Ramlee Awang Murshid

meh datang beramai2 ke pesta buku .. ada banyakkk buku !

korang sedia maklum kan , aku adalah peminat Ramlee Awang Murshid , cuma aku selalu eja Mursyid je .. hihi .. sori en Ramlee ..

dan thriller yang baru aku beli dan seterusnya abis baca adalah Rayyan Fantasi ! ya , sebenarnya thriller ni meme dah lama aku nak beli .. dari first pelancaran lagi .. tapi aku diamkan dulu .. ingat nak beli ujung taun 2011 , tapi alang2 dah ada pesta buku kat convention sacc minggu ni , aku grab je la.. dapat diskaun 20% uolsss ! tahu tak betapa indahnya dunia bila dapat diskaun tu ??

betapa susah aku nak dapatkan buku ni tau tak .. ari sabtu tu aku pegi sacc mall , ingat pesta buku tu buat kat ctu , upe2nye kat pusat konvesyen sacc upenye . pastu kitaorang pon pegilah kat ctu .. ceh , buku ni dah abis ! adik yg keje kat ctu cakap stok akan sampai lagi thari esoknye ..

esoknye aku pegi lagi .. nasib suami tersayang jenis tak kisah ulang alik .. tapi tempat parking mang susah nak dapat .. so aku je la yang pegi .. alih2 buku tu stoknye tak sampai ag .. dah kul 3 lebih kot .. dgn kechiwanya aku kembali ke kereta .. pastu g jenjalan .. dah nak balik rumah tu , aku singgah lagi kat sana .. dengan penuh harapan .. bila sampai je kt rak buku , terkejut giler kot bila tengok tulisan Rayyan Fantasi kat cover buku .. yeah yeahhh ! akhirnya , aku dapat jugak .. oh Rayyan !

meh aku cite sal Rayyan Fantasi ni .. tagline thriller ni ‘apa yg terfikir … itu ada !’ sudah semestinya setiap persoalan ada jawapannya .. cuma apakah terjangkau akal dan minda kita untuk menelusuri sesuatu yg bersifat imaginasi ?

hurmmm , bagi akulah , cite ni tak boleh lawan ADAM .. cite dia agak mengarut .. memula aku baca takde rasa apa – apa .. pastu bila dah masuk tang fantasinya , rasa cam dah jadik cite Avatar dah … pastu , bila sambung baca lagi , dah jadik cam cite Spiderman la plak .. aishh !

nanti aku story sal sinopsis cite ni ek ..

2 comments:

  1. follow jugak encik ramlee... baca setakat hijab sang pencinta je..haha ketinggalan jugaklah.. mcm besz ja rayyan fnatasi..?

    ReplyDelete
  2. ye ke .. hijab sang pencinta tu sambungan kan .. tak follow sgt cite sal tu sbb byk bersambung novelnye . berat .. byk sgt pkai flash back .

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails