Sunday, January 8, 2012

Hari Sabtu Ahad Kami


kalau kita suka melawat rumah kengkawan , mesti kengkawan pon suka melawat rumah kita kan ? oleh itu , kena lah rajin melawat blog kengkawan .. heheh . tapi kalau kengkawan datang melawat rumah kite tapi dijamu dengan benda yang sama , mesti kengkawan pon jarang-jarang akan melawat rumah kita kan ? oleh itu , kenalah rajin buat entri baru . heheh

hari minggu akhirnya datang lagi .. sebenarnya aku dah 3 hari tertunggu-tunggu hari sabtu .. bukan bosan duduk dalam rumah , tapi ari sabtu perlu keluar untuk membeli belah .. adess , gaya cam wanita bekerjaya je .. tapi bakal .. heheh

hari sabtu memang penat untuk aku dan inchik suami . nak tak nak , kena gagahkan diri . excited beli barang untuk menyambut kelahiran pertama ni kan walaupun ….
hari tu kami pegi banyak tempat … memula ke jusco bukit raja .. pastu ke ampang point .. pastu ke ikea damansara .. kuar rumah kul 11 am .. balik rumah kul 9 pm .. kesian baby umi .. kat umi pon kesian gak .. kat inchik suami pon kesian .. tapi banyak kat umi la kan .. hahaha

dan hari ni kami bayar balik yang semalam punya .. dok rumah rehat .. tapi keluar jugak cari brg dapo .. pastu buat kek coklat untuk kali pertama , haihh , tak kembang sebab salah teknik . tapi takpe , kita cuba lagi next week !

4 comments:

  1. wah,,buat ekk coklat!!nak rasa..teringin nk mkn kek..huhu..

    btw..lagu dlm blog ni sedih la..sayu je dgr..huhu

    ReplyDelete
  2. kek coklat x menjadik .. tapi dah abes .. kehkeh .. sedih ke .. hurmmmm .

    ReplyDelete
  3. bkn ke jusco b.raja tu mcm2 ada. besar tuh.haha

    ReplyDelete
  4. besar pon kalau tade yg bekenan di hati .

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails