Wednesday, February 1, 2012

Maafkan Umi Sayang , Umi Lemah


hari ini rasa penat sangat .. padahal tak buat keje apa-apa pun ..

baby pon setiap jam gerak .. rasa ngilu sangat .. kadang-kadang rasa geli bila kaki baby meliuk-liuk kat bahagian tepi perut .. pandai kan geletek umi .. kesian umi tau ..

aku habis kursus semalam lagi .. malam last kat sana tersangatlah letih .. mungkin sebab aku banyak berdiri .. malam tu ingat nak study untuk exam esoknya , tapi sangatlah tak larat ..pagi esoknya aku cover sikit-sikit .. alhamdullillah …

memang dua tiga hari ni aku cepat letih .. mungkin sebab baby makin membesar ..

hari isnin lepas aku pergi klinik , cukup kecewa bila berat badan aku cuma naik 0.4kg je .. HB pulak tak dapat di check sebab mesin tak leh calibrate .. bertambahlah kecewa ..

sepatutnya aku perlu scan baby hari isnin depan , tapi di sebabkan cuti ganti maulidurrasul , di tangguhkan ke rabu .. tapi aku tak dapat pegi hari tu .. ada halangan yang menimpa .. terpaksa lah di tangguhkan lagi ke isnin lagi sekali pakej sekali gan check perut .. time tu aku dah 36 minggu .. scan sepatutnya 35 minggu ..

minggu ke 36 aku cadang nak balik Kelantan .. dengan bas .. betulkah tindakan aku ni ?

1 comment:

  1. InsyaALLAH takde apa2.. tak pun, booklaa flight. Fire Fly ke?

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails