Saturday, January 28, 2012

Allah Sentiasa Bersama Kita


as-salam semua ..

hari ini , 28 januari 2012 genap la 34 minggu baby sayang lam tummy ni .. cepatnya masa berlalu .. pejam celik pejam celik , baby umi dah montel kan ..
ikutkan due date , lagi 6 minggu aku akan bergelar umi .. aduhh , tak sabar rasanya nak mengalami perasaan sebenar seorang ibu .. mohon Tuhan permudahkan segala urusan ..

sepanjang kehamilan aku , senang sangat aku menitiskan air mata .. asal ada je babak yang menyayat hati , air mata tumpah dengan laju di pipi .. minggu lepas , air mata hampir menitis kerana berjumpa dengan sahabat yang baru setahun tak jumpa .. nasib baek aku sempat cover .. kang tak pasal2 kena label feeling lelebih plak .. #termalu sendiri

alhamdullillah , badan pun tak banyak rasa lenguh .. cuma kekadang shja .. itupun bila seharian berjalan .. cuma sakit tumit yang menyinggah kerap .. beban baby masih kuat untuk di tanggung .. terima kasih anak kerana memahami ibumu ..

syukur pada Tuhan , masih diberi kekuatan untuk menghabiskan kursus 8 hari ini .. berbaki lagi 2 hari , moga aku sentiasa kuat untuk melaluinya ..

baby pon baek saja , bila aku bercakap dengan beliau , respon lembut di berikan , terima kasih ya Allah .. ini adalah anugerah terindah buatku ..

percaya pada Allah , itulah kekuatan ku .

1 comment:

  1. su doakan semuanya selmatt..dokan su jugak ye..berdebar2 je rase

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails