Monday, January 23, 2012

Sempena Taun Naga 2012


jom ngedate kat sini !

akhirnya aku sampai umah gak hari sabtu lepas . tapi nak kena pegi lagi hari selasa . adeh , beratnya rasa di hati .

weekend ni sibuk cari barang baby yang belum ada lagi dan akhirnya berjaya jugak di adakan . lega sangat di hati .

weekend ni jugak sibuk cari barang yang tertangguh dari taun lepas lagi sebab ada duet lebih . lega juga rasa di hati .

dah dapat barang sume , sibuk kemas bilik gan baju-baju . barang baby pon dah ready tuk di eksport ke kampong . lega rasa di hati .

dalam sibuk-sibuk , sempat buat 1 biji kek red velvet , tapi kechiwa sebab tade susu segar , bila ganti gan susu strawberry , kaler dia dah tak chantek . tapi sedap !

baby pon semakin mengganas lam perut umi ni kan , meliuk-liuk .. sakit tau perut umi .. sobsobsob . alhamdullillah , baby umi sihat . lega rasa di hati .

pegi ikea hari ahad , tapi lupa nak singgah booth aidijuma . rasa rugi sangat sebab tak pasal-pasal kena tunggu gak carnival karangkraf kat sekyen 15 next week . #sebenarnya tak sabar nak pakai tudung tu . kehkeh

dah beli acuan semperit ni rasa cam nak buat semperit la plak . boleh tak ? ahaks .
nanti abes kursus aku update pasal kursus plak ya . babai kalian !

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails