Saturday, January 14, 2012

Semoga Kami Selamat dan Berjaya !


sebenarnya nak simpan entri ni tuk esok , tapi takut tak menyempat je .. esok macam jadual padat sikit , takut tak sempat nak menaip je .

heheh , sebenarnya agak risau dengan minggu ini gan minggu depan , sebab hari isnin , 16 jan tu kena pegi kursus . time tu dah nak masuk 33 weeks . pastu dah la 2 minggu kena pegi sana . dok sana lak tu . aishh .

insyaAllah tak ada apa-apa lah kan .. kadang-kadang rasa cam tanak pegi , tapi rasa cam rugi plak . ilmu tu .. sape nak bagi free kan ? selain tu , boleh tambah pengalaman .. tambah kawan .. kan bagus ?

nanti anak umi baik-baik saja kan ? kita dok jauh sikit je gan ayah .. nanti weekend ayah datang ambik la kite .. kesian inchik usband kena dok sorang-sorang kat umah .. heheh .

dalam minggu ni , baby tak aktif sangat . gerak time pagi kejut bangun , time tengok tv .. tu je lah . tak tendang pon , cuma meliuk-liuk dalam perut . normal kan ? risau gak . kalau letak tangan kat perut pastu suh gerak , tanak pon gerak .. tapi bila tak letak tapi suh gerak , baru gerak .. ooo , anak umi sombong ye .. ok ,ok ..

hari isnin jugaklah aku kena pegi klinik , terkebetulan bertindan plak . nak tangguh check perut ? hai , bisinglah nurse nanti .. terpaksa daftar kursus petang ..

tiap kali nak pegi klinik , mesti risau .. 1 , takut HB turun .. 2 , takut berat badan naik sampai 2 kg .. ahaks

1 comment:

  1. su klu p checkup tkut air kencing xde..hihi..pagi2 kurang air kencing sket..hihi

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails