Saturday, May 5, 2012

Adam Oh Adam


hari ke hari , muhammad adam makin membesar . hari ni dah 45 hari . eh eh , aku dah abes pantang ! yee haaa .

Adam dah pandai tengok lama-lama kat sape2 yang menegurnya . nak orang melayan beliau je .. mulutnya mesti muncung nak menjawab .. matanya makin bulat dan bersinar . kaki tanganya sentiasa aktif bergerak .

yang paling menghairankan , beliau dah takmo tido atas tilam .. ahai , asyik nak lena di riba saja .. asal aku susukan , mesti adam terlena .. then bila letak kat atas tilam je , sampai 5 minit , mesti ada bunyik .. sabar je la ..

nampaknya keja umah perlu di bikin dgn pantas sekali ..dalam masa 5 minit tu la aku kena mandi , masak , makan , masuk bilik air , and update blog . apakah ???

ouwh adam .. jgn kasi ummi haru ini macam .. berat adam makin bertambah .. peha ummi makin mengecil .. nasib baek ada abi .. tapi kalau abi pegi keje , ummi tak sempat la nak wat keje ..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails