Saturday, June 30, 2012

Oh Mesin Jahit !

entah , aku pon sendiri taktau kenapa nafsu membuak-buak nak beli mesin jahit . 

2,3 hari ni dok search pasal mesin jahit je manjang . sampai confused dah nak beli yang mana 1 sebab banyak brand gan model .

eh . macam la aku ni pandai menjahit kan ? haha . tak pandai pon . tapi entah kenapalah tiba-tiba je nak belajar menjahit sendiri . berkobar-kobar plak tu . mungkin bosan la kot dok terperap je kat umah ni . baby adam pon baby lagi . meniarap pon belum . sebab tu la kot ..

sebenarnya bukan sebab tu .. heheh . sebenarnya aku nak jahit baju yang senang nak nursing baby adam .. skang ni nak kena jimat .. nafsu beli baju yang dah siap kena buang dah selagi aku tak keje .. kesian hubby nanti . baek aku beli kaen then jahit sendiri . boleh la jugak belajar jahit baju untuk adam kan . tambah tambah raya dah dekat ! haiya , cepatnya masa berlalu !

 aku pon dah pasang azam baru sempena ramadhan ni .. insyaAllah , akan aku tutup sempurna auratku .. 
maksudku , bertudung labuh la .. hehe 

2 comments:

  1. RS ada mesin brother ni...dulu bli harga dekat 600 kalau tak silap.hadiah harijadi dr CK.masa tu konon berkobar2 gi kelas menjahit.sudahnya kelas kemana mesin dok dlm kotak smpai skang sbb RS mmg failed bab2 jait.tak ble masuk dlm kepala :)

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails