Monday, August 13, 2012

Enche Adam Bucuk

huargh , masa untuk update blog . hihi , skang ni kalau bukak blog ni , mesti sebab nak tengok enche Adam punya umur dah berapa bulan . kalau tak , susah betul nak log in . perlu tambah ipad ni , tuk log in different ID . dush dush , bak duet !
yah , inilah anak terunaku yang makin hari makin panjang . cepatlah adam besar ye , ummi dah tak larat nak dukung .

opss , 2 hari lepas excidently terbeli ssc jumpsaccbaby gara-gara less 45% . ini enche hubby punya pasal . aku cadang pegi expo ibex tu sekadar nak survey je dulu . dalam hati nak beli snugbaby punya . tapi disebabkan tak mampu , nak cari preloved je . jap ag preloved pon masih tak mampu lagi . tu yang tetiba terbeli yang ni . :(

jumpsacc pon jumpsacc lah , ummi harap adam selesa la ya dok dalam kendong tu . 

okeh , just update growing up enche adam . dah pandai meniarap cuma tak boleh nak maju ke depan . i think sebab tilam tu kot . maybe kena beli karpet yang jenis kain nipis untuk bantu beliau . kat mane eh ada jual ?

masih menjerit macam biasa bila excited , tido pon agak senang , tapi tak lama if tak berbuai . lately , po po beliau agak cair . tatau apa yang ummi dia makan . hiii
ok bai :)


No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails