Thursday, January 31, 2013

Budak Buchuk Tak Mandi Lagi !

tetiba stress , sebab tak dapat tengok cite . arghhh !

bukak blog , alamak , dah lama tak update . ngehngeh . meh la cite pasal anak teruna . nanti ada masa luang , boleh baca-baca balik kan .

cepat masa meninggalkan daku , adam dah masuk 10 bulan lebih .. dah makin cerdik dah .. cepat belajar pulak tu !

daku pun dah lupa start bulan berapa beliau dah pandai lambai tangan , angkat tangan bila orang tanya " sape nama muhammad adam" , suruh orang kejar-kejar dia , pandai angkat kaki sebelah time cuci popo dia dan suka sangat bercakap bahasa alien !


sebenarnya adam baru je sihat dari batuk berkahak .. apa daku buat ? ahaha , daku steamkan beliau . tapi tak menjadi sebab menangis bagai . adoi !

malam-malam jam 9 malam dah tidur sebab siang tu tidur sejam je .. tu pun puas melayan dia suh tidur .. last-last kena berbuai . makanan ? sume dia nganga !

terima kasih ya Allah :)

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails