Saturday, January 26, 2013

Bedak Arab dan Tudung Mesir

walau hari-hari daku bukak blog , tapi daku jarang-jarang update . adoi , malas nak menaip !

21hb jan lepas daku pegi KLIA , heheh . pegi amek bedak arab dengan tudung mesir yang baru sampai dari kaherah , mesir . konon cakap jam 6pm sampai , tapi hampeh . jam 8pm baru dapat jumpa . 

daku memula agak berdebar jugak la dengan budak ni . ye lah , tak kenal batang idung tetiba je buat transaksi ribuan ringgit . memula cakap nak hantar barang 18hb jan , sekali dah bank-in sume boleh cakap seat yang di booked telah di ambil orang sebab lambat confirm then next date is 21hb jan . ok nevermind , just 3 days waiting . 

on 21hb jan , kami 3 beranak akhirnya sampai la kat sana . rasa jakun . heheh . selepas 8 tahun tak sampai KLIA . rasa mcm first time sampai . kami sampai jam 5pm . awal , sebab husband nak gerak awal . okey , redha je la menunggu . lagipun 1 jam je kan . tapi what ?? we are waiting about 3 hours okey !

lastly , 8pm baru jumpa dengan budak tu . macam blind date je rasa , apa taknya , budak tu dah ada depan mata , tapi boleh lagi tercari-cari . last-last daku suh husband pegi tegur nama dia . actually , i expected him early since i saw him , but just so-so je la . budak tu memang tak kenal daku langsung . daku pun just cam dia melalui profile pic his facebook je .

okey , sekarang daku dah dapat bedak arab dan tudung mesir tu . kalau berminat , boleh email to awe_biscuit@hotmail.com . 

mr adam bosan menunggu

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails