Saturday, April 27, 2013

Cerita Bengkak Urat

hari ni daku goreng mihun je . sebab bekalan lauk basah dah habis . si mihun pon kosong , letak sayur kobis je . cadang ptg cket nak ke umah kawan husband , ada buat parti hari jadi . macam-macamlah kan . pastu nak pegi hantar tudung then terus ke umah maksedara husband . dah siap buat pengat ubi dah .. buah tangan tuk mok tok adam .

pasal daku bengkak urat hari tu kan , daku tahan je sakit 4 hari tau . masak pun sambil duduk . lepas tu husband tolong basuh dan hidangkan . macam kesian plak kat husband sebab daku takleh berjalan . sakit menyucuk-yucuk ha . hari jumaat kami pun pegi pusat rawatan islam kat seksyen 19 tu . doc pon bagi ubat tahan sakit , antibiotik dan kurang bengkak . balik makan , tadaaa ! pagi esok dah ok . tapi kalau lambat cket je makan ubat , mesti kaki sakit balik . doc ada ckp , klu masih lagi sakit ari rabu next week , kena pi balik , x-ray pulak . kemungkinan otot kaki berdarah . ohmy !

tetiba daku risau , takut kena buat rawatan laser tuk betulkan otot balik . eh , tanak bedah ok . 

mengarut je kan ? semoga Allah sembuhkan kaki daku ini sebelum rabu next week . aminn .

suke sangat dapat pakai songkok abi dia .

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails