Tuesday, September 10, 2013

zaman itu sudah berlalu

semalam end up cerita slot akasia tv3 , cinta jannah je , berkumandang lagu the junas monkey , yg tuhan tolonglah aku itu . tak arif pula aku tajuknya apa . suami yg tdengar terus menanya aku . sape yg nyanyi ni ye ? aku jawab , lupa lah . hari tu kan sy penah cari lagu ni .. sbb pernah dgr dlm kete . aku baru teringat , rupanya lagu tu aku pernah cari dlm youtube .

zaman untuk aku download lagu sudah berlalu . walaupun sekarang kat rumah kami ada unifi , tapi aku macam takde rasa pun nak download . masa belajar dulu , siap pegi cyber cafe lagi semata nak download lagu yg berkenan dhati , save dlm pendrive , then copy dlm laptop .

di kala umur aku sekarang , cuma sekadar dengar je . dah tak ada rasa nak ulang2 dgr lg . klu kebetulan terdengar dari mana2 , tetiba je senikata lagu terngiang2 dlm minda , aku akan usaha sikit cari dlm utube , pasang , dengar then ok , siap .

dulu aku minat sangat dgn indie band . semua lagu yg best aku siap buat koleksi lagi . nak puas hati , siap pegi gig lagi . jahilnya aku . terbuai dgn mainan syaitan . alhamdullillah , minat aku dgn benda sia2 ni sekejap je . aku yg dulu , bukan yg sekarang :)

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails