Monday, October 6, 2014

Ragam Peniaga Online

kecewa betul aku.. aku ada tempah jubah dengan budak ni. dia cuma buat dropship je. jubah tu kena bayar dulu, lepastu baru supplier jahit, dalam masa 3-4minggu. ok aku setuju.
aku pun buat la bayaran.. masa tu dorang buat promo merdeka, then dapat la murah sikit.
tapi, kecewanya 2 hari nak raya haji budak tu bagitau yang jubah tu tak sempat siap. padahal aku ada tanya before tu, dia ckp supplier akan pos esok. aku tunggu dalam 6minggu tau.
supplier tu bagi choice, samada nk tak jubah @ refund. so aku pilih refund tapi sampai hari ni tak refund lagi. ada jugak ye orang macam ni. dah la jual jubah. isk isk.
27 ogos - payment
1 october - bgtau nk pos esok
3 october - bgtau jubah tak sempat siap so whether nk jugak or refund and i choose refund
6 october - still not refund
11 october - sudah direfund, tapi budak tu yang pakai duit dia dulu. itupun sebab aku tanya hampir setiap hari bila nak refund. kesian pulak kat budak tu, terpaksa pakai duit dia.. 

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails