Sunday, October 5, 2014

Pagi Raya Korban Kami

di pagi raya aku bangun mandi solat mengaji.. lepas tu kami pegi solat sunat kat surau blok depan then balik rumah. aku ingat hubby nak pegi potong daging, tapi nampak beliau macam tak berminat. aku je la yang beria, kengkonon nak rasa daging korban. tapi, harapan la beliau nak potong.

so kami keluar pegi jenjalan kat sunway, sebab tak tau nak ke mana. ingat nak pegi umah sedara kat putrajaya tu, tapi dorang ada program pulak. time jalan-jalan tu, tetiba je terbeli baju babyZ dua pasang, mittens dan wet tissues.

dah petang tu, kami pun balik. ya Allah, rasa bersyukur sangat sebab dapat jugak babyZ merasa daging korban. pakej jantung, hati, limpa, paru pulak tu. alhamdulillah.. kalau dah rezeki, tak kemana.. terima kasih ya Allah..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails