Friday, November 21, 2014

39 Minggu Hampir Berlalu

nampaknya penantian aku belum berakhir lagi.. sudah 39 minggu tau!!

28hb ni last. oh no no no..

aku tak jadi balik kampung ambik mek sebab kakak aku dah balik dah so mek tumpang je dorang.. then aku pergi ambik la mek nanti kat umak kakak aku tu.. thanks kakak, sebab ringankan beban kami. 

esok cadang nak pegi berjalan, biar cepat sikit babyZ rasa macam nak keluar. nak pergi picc, bawak si abang long jalan-jalan buat kali terakhir sebelum babyZ keluar. nanti bila cik baby dah keluar, tak dapat la kami keluar jenjalan lagi.. jimat la duit petrol abi awak kan. ummi pun nak pantang betul-betul.. kalau boleh nak pantang keluar jenjalan jugak. agak-agak boleh tahan tak??

okey, nak keluar sat na hari ni, nak pergi berjalan!! nak suh contraction cepat-cepat datang. beg hospital dah ready dah, cuma tak cukup bahan je lagi. barang babyZ yang takda lagi set mandian dengan cotton buds. botol susu tak payah la kot.. barang ummi pun tak cukup lagi sebenarnya. tapi takpelah. tak kisah sangat.




No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails