Wednesday, April 21, 2010

Apa Masalahnya?




ok. ini masalah betol2 masalah punya. aku ni paling malas nak g fac sendiri. wargghhhh, malas nak carik parking. hehe. tau nape. sbb aku tak ngeti masuk parking. hadoi. nape la aku x ngeti kan. tambah2 lagi kat fac aku itu. bersusun kete. bertambah la cuak aku ni. hai, apa la nasib. rasa2lah, ada tak manusia mcm aku yang x ngeti masuk parking ni? tau bawak je. hehe. maknanya lau aku bawak, tak berhenti-henti la kete tu. lagi 1, aku tak suka reverse. hadoi. tak suke tu sbb tak berani. aku tak bleh tahu tayar kete tu membelok smpai mana. lau ade wet lebih, aku nak letak je cctv kat taya tu then leh la aku tgk kat depan je. tak payah nak agak2 kan. argh, tak sukanya. aku kene g fac petang ni. tulung anta bleh!


ha. ni time aku g genting. 2 tahun yg lalu. penat dalam senyum.

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails