Saturday, July 24, 2010

Saya Tak Mengantok !

jam dah menunjukkan 1:14 am . tak suka sangat bila time2 cmni saya tak dapat lelapkan mata .sejak 2, 3 minggu ni mata ni degil . tanak pejam . walhal tadi petang saya sanggup tahan mata tak bagi dia tido . lastly dia da merajuk gan saya terus then tanak tido smpai la ke pagi . apa la nasib saya . selalu tak lah macam ni . dulu asal mencecah jam 11 mlm je saya dah mengantok . kenapakah mata ? tak mahu rehatkan kamu ? mogok gan sayakah ? ahai !

alang2 mata saya ni segar bugar , saya nak guna la dia jap . boleh ye ? saya harap kamu penat nanti pastu leh la rehat . kihkih . saya nak bercerita pasal perasaan saya makin hari makin mudah tersentuh ni .


ya . saya dah lama perasankan ia . sejak umur saya mencecah 23 tahun . jatuh air mata saya bersebab . dulu jauh sekali !

dulu , time saya diploma terutamanya , saya macam tak punya perasaan . bawaklah cerita sedih tahap gaban bagi saya , jangan harap air mata saya nak jatuh . tapi ada la cite first saya tgk kat wayang wat saya terharu sampai kuar air mata . cite Koma 2 . sampai bila2 saya ingat cite tu . tapi ati saya xdelah keras sgt .. lau ada manusia yang sakitkan hati saya tu , menangislah saya insan yang lemah ini . sobsob ..

tapi bila dah masuk degree sampailah skang, asal tengok cite sedey je , menangis .. asal terasa ati gan orang yang saya sayang je , menangis .. terlatest punya , air mata berjurai2 kuar tadi .. tgk cite kekasih sejati kat tv3 tu .. wallawei .. lawak siot !

dulu di sebabkan saya ni jarang menangis , kadang2 air mata saya leh jatuh tanpa sebab .. mungkin dah tak tahan dah mata saya menanggung terus lah dia kuar sendri .. nak tunggu saya nangis ntah bile2 la ..

tapi skang ni , hambek ko ! asal tgk bersamamu je , nangis .. asal bace brite sal buang bayi je , nangis .. asal tgk orang2 tua kat rumah orang2 tua je , nangis .. asal tgk anak2 yatim je , nangis .. asal kene marah je , nangis .. cube korang bace ni ..tapi xde lah sampai teresak2 kuar hingus sume .. takat kuar air idung je yang mampu .. hihi .. asal ek ? sebab makin hari saya da makin tua ke ?
xoxo ..



2 comments:

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails