Wednesday, September 22, 2010

Saya Makin Kurus !!


ya . dah 2 minggu saya perasankan ini .

saya sendiri tak tahu dimana salahnye . rasenye saya dah cukup makan . hari2 saya makan nasik . sumpah !

seluar keje saya dah makin longgar . saya yang memang tak suke pakai belt dari kecik ag ni dah mula berpkir nak beli belt ? takmoo !

suar tido saya pakai kat uma skang ni pown dah longgar2 . nak telondeh aje kejenye .

cincin tunang saya pown longgar . time beli dulu tak longgar cmni pown .

mane misi saya time keje ni la saya nak naekkan berat badan ? segalanya punah ranah bile saya dah makin turun berat badan . saya risau sangat . apa nak jadi ?

hakikatnye , saya tak sure sangat betul ke berat badan saya dah turun coz saya saya memang dah lama tak timbang . nak timbang , tapi tak berkesempatan .


2 comments:

  1. waahhh!!~ jeles!! org kene turunkn berat bdn nih 6.1kg tau... (T_T)

    ReplyDelete
  2. gile banyak ! meh cni transfer kat kite je haa ..

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails