Monday, September 6, 2010

Terima Kaseh !


ekceli sy tatau nak letak tajuk ape .. hihi .. entri last sy before ni sy cite psl sy yg cukup stress mggu lepas kan ? ouwh , kesian sy tau .. thanks to zyra .. muax !

kejap je stress sy tu ha .. sebab 3hb september tu besday sy tau tau .. pastu ari tu jugaklah first gaji secoet sy masuk yg septtnye masuk 28hb ogos .. tapi ! sy terpaksa keje dari pg smpai malam ari tu sbb kene ganti owg cuti .. sepatutnye sy lah kan yg cuti ? hihi

tapi xpe lah , sy gak yg tak mintak cuti .. hihi ..

ok , besday sy xde pe yg menarik . sebab sy tak pernah kot celebrate birthday ..

then , sy nak ckp ni yg malam ni sy betolak balik kg ! excited sgt coz sy mang tersangat2 rindu kat omak ! dan disebabkan sy selalu tgk cite kueh goyang shafiq tu kan , sy suh omak watkan tuk raya nanti .. jaat tak sy ? hihi .. teringin lah nak makan kueh goyang buatan omak ..

haha . lae 1 , byk gile brg sy wat balik ! alahai , kete tu da la kecik .. hihihi .. kesian kete beliau ... sori banyak2 tau ..

1 comment:

  1. hepi belated bday!! (^_^)

    mlm nih dh lik kmpg? okeh, hati2 tau... zyra sok keje laie.. hikhikk~

    selamat hari raya, dear!

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails