Wednesday, January 12, 2011

Award ?


hoh , agak tekejut gak lah bila hunny tedetik ati nak tag saya .. hihihi . time kaseh awak ! cool cam snow ke saya ni ? cam tipu je ..

da pat award ni , kene bagi ucapan la plak .. ish ish .. tapi bukan ucapan suka hati . kene jawab soklan lah .. ok , saya kan cool . jawab je ..

bila korang tulis entry ?

saya tulis time hari saya cuti .. contohnya hari ini .. hari cuti saya tak menentu ..

adakah korang BW hari-hari ?

saya blogwalking time hari saya cuti .. contohnya hari ini .. hari cuti saya tak menentu ..

nyatakan 3 blog yang korang suka baca .

ouch , setakat ni saya tak ada pebret blog ag so sume blog yang ada entri baru saya suka tuk membacanya ..

apa korang akan cakap pada ML kalau korang jumpa ML ?

ML , walaupun awak tak kenal saya , saya kenal awak ..

tagkan 5 blogger yang korang rasa "Cool like snow"

1. Sarah

2. Ezatulhani

3. Nemo fazeera

4. Wani

5. erks

sori .. saya segan lah nak tag orang laen .. i'm new here ..

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails