Wednesday, October 26, 2011

Nuffnang Premiere Screening of Shark Night 3D


pada suatu hari , saya bukak laman web nuffnang . then saya tengok ada filem baru , release 3 november 2011 nanti . cite tu shark night . pastu saya tengok trailer dia , pastu saya pon pegi la komen . dalam 3 hari lepas tu , saya dapat royal invitation dari nuffnang suh confirmkan boleh pegi tak hari selasa , 25 oct 2011 kat gsc midvalley .. begitulah ceritanya ..


dah lama kot saya tak masuk pawagam .. last pegi yg cite hoodwinked too , tiket dari nuffnang gak . yang shark night ni memula rasa cam tanak pegi , sebab dah ada baby ni kan . tapi rasa cam rugi lak . then pegi la jugak .. kebetulan sayang saya cuti .. hikhik . yang ni last masuk panggung tau ! pas deliver baby plak saya pegi !

meh meh saya cite pasal shark night ni . kalian pernah tengok cite piranha tak ? alah , saya dah lupa apa tajuk official dia . yang seksi seksi tu . yang piranha banyak banyak tu pegi makan orang orang yang sedang bercuti tu ..

cite dia lebih kurang camtu la .. ada 1 student group ni pegi tempat yang agak terpencil jugak la , kawasan pulau camtu . nak sampai sana kena naik bot . tapi pemandangan dia chantek sangat . tenang , damai .. tapi bahaya ! sebenarnya tempat ni adalah kampong salah sorang dari student group tu jugak .. sarra nama dia .

pas je sampai sana , dorang ada jumpa gan penduduk kawasan tu . macam menakutkan je . bila dah sampai tempat stay mereka , maka bermulalah kejadian yang menggerikan tu . gila banyak jerung kat kawasan tu . air yang tenang jangan disangka tak ada jerung weyy . part yang saya terkejut bila tang kuar jerung yang lompat then terus ngap salah sorang dari mereka .. time tu budak laki tu tengah panjat pokok nak selamatkan diri . last last mati jugak .

sape yang suka tengok cite piranha tu , mesti akan suka cite shark ni . tapi aku lagi suka cite piranha lagi . kehkeh .

p/s: tenkiu nuffnang ! tapi saya kechiwa sebab takde subtitle .

5 comments:

  1. Eh eh pegi ke? Tak nampak pong?

    ReplyDelete
  2. lah cik nemo pegi gak ke ? kite sampai awal ari tu . pas dpt tiket g makan . pastu terus masuk hall .. x jenjalan pun .

    ReplyDelete
  3. wah!
    lucky betul boleh dapat tiket free dari encik nuff ek... nak kena belajar nih cara2 bodek nuff...huhuhu

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat tiket wayang free :)

    ReplyDelete
  5. owh dapat jugak eyh!!!
    kite pun ada kot masa tu..hurmm nak tegur pun tak kenal ye dak..takpe2..next time dpt tiket free roger2 taw..kot2 la dpt jmpe n lpk sme kan

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails