Tuesday, June 5, 2012

Popo Lah Adam ..

heheh , aku macam tak de modal nak update blog pasal mende lain selain pasal Adam je . adoi . dulu time Adam tade , bleh plak update pasal mende laen . pelik pelik . 

biasalah kot , baru baru dapat baby kan . mesti nak cakap pasal baby je . tapi serius , kalau lam dunia realiti , aku tade pon bercakap pasal Adam . selain bila ada yang bertanya . jadi kat sini je lah tempat aku menulis pasal Adam . tepek gambo Adam sekeping !


adeh , sebenarnya aku nak letak pic Adam je . muahahaha . ohsem tak anak teruna gua ? budak ni dah 5 hari tak poo poo okeh . risau .

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails