Tuesday, November 12, 2013

Peramah Lain Macam Je

hari ni tetiba je aku jadi peramah . jadi host dalam group wasap lah , up status dalam fesbuk lah . kenapa lah jadi macam ni ?

agaknya stress kot .. kikiki . esok tetiba je kena pegi inteviu keje .. alhamdullillah ... tapi hati ni berbelah 40 nak tinggalkan anak teruna . kalaulah ditakdirkan dapat keje tu , cemana la muhammad adam dengan pengasuhnya nanti .. boleh ke tahan bau bila anak teruna ku vera ? oh tidak ...

hari tu kemain up entri taubat taknak beli online .. sekali dalam kepala list nak beli beratur tunggu duit masyuk je .. apa yang aku nak sangat tu ? kikiki .. ini bukan macam hari tu , beli beg , baju sume . yang ni nak beli vitamin suh gemuk , vitamin suh badan sihat dan kulit glowing dan ikan terubuk + kek lapis sarawak ! jeng jeng ! semua tu total RM360 . ditakdirkan dapat kerja esok , alamak bulan depan mengshopping la ku . ngehngeh . 

eh alamak , rosalinda dah start dah . ta-ta uolsss 




No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails