Monday, November 17, 2014

Boleh Ke Ni....

pagi isnin semalam, aku melangkah lemah ke klinik.. rutin ibu mengandung.. minggu ni dah kena pergi klinik seminggu sekali dah. bosannya..
dalam masa 2 minggu, berat badanku naik 1kg.. aku ingat dah tak naik dah.. sebab tak sabar nak sambut babyZ ni. tapi, eh naik lagi la pulak.. redha je la......... nasib baik tak check hb lagi semalam. cuak gak la.. takut hb stay 10 lagi. another 2 weeks baru check. tarik nafas lega jap. 

yang paling nak cakap kat sini, rabu esok kena pergi klinik lagi. jumpa doktor katanya.. huuu.. memang ulang alik ke klinik la daku ini.. adudududu. hari ni rasanya aku nak pi scan cik babyZ kejap, get ready bawak terus ke doktor esok. harapnya next week tak payah pegi klinik dah. 

dan, one more thing. weekend ni cadang nak balik kelantan. nak amik ibu tersayang. tak tau la larat ke tak nanti. rasa macam sedih sangat bila kena statik je dalam kete selama 6 jam. huu sanggup tak aku nak menghadapinya ???

sori letak gamba tak berkaitan

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails