Tuesday, May 10, 2016

Zul dan Susu Kambing Stevia R-Rayyan

Anak aku yang kedua ni kulit dia macam sensitif sikit. Asal panas je, ruam merah mulalah timbul sekitar leher dan lengan. Kadang-kadang naik kat hidung setompok. Ada jugak kat atas montot.

Tangan dia kejenya nak menggaru je. Asal nampak je aku dengan ayah dia, dia suh kami garukan. Gatal katanya.

Solutionnya? Secara tak sengaja, aku bagi dia minum susu kambing stevia R-Rayyan. Tetiba je aku noticed after 2weeks, ruam dah hilang dan terus tak naik2 lagi. Rasa happy sangat tengok kulit dia makin cantik dan gebu. Terima kasih Allah.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails