Monday, July 11, 2016

Raya 2016

Sebulan berpuasa, raya pun tiba. Tahun ni turn raya belah suami. Hukhukhuk. Balik rumah mek 3 hari sebelum raya. Sempat la berbuka puasa sekali. Sehari sebelum raya dah balik rumah ma. Totally memang tak beraya pun rumah mek sebab hari raya ketiga tu ada kenduri sepupu aku kat pasir puteh so aku macam tak larat nak ulang alik. Jumpa mek kat kampung je. Mek pun dah tal balik rumah dah lepas tu.

Balik rumah ni pun terpaksa ikut LPT sebab nak elak jem then memang tak lalu rumah mek. Sedih kan? Meh belanja gambar belakang rumah suami. Tak leh sambung story sebab abang long dok suruh masak.

No comments:

Post a Comment

apa kata anda ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails